Termes i condicions generals del sistema venda electrònica d’entrades a La bassa i Piscines Municipals

Protecció de dades

En continuar realitzant la comanda accepteu el tractament de dades personals en els termes descrits a continuació

Informació bàsica sobre protecció de dades. Activitat: Venda d’entrades online de la Bassa i Piscines municipals de Sabadell. Responsable: Ajuntament de Sabadell. Finalitat: Inscripció i Difusió d’Activitats Físic-Esportives. Legitimació: Servei realitzat en interès públic. Destinataris: No es cediran dades a tercers. Drets: Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació. Informació addicional (política de privacitat).

Termes i condicions de les entrades

Condicions generals de compra i informació prèvia per a la venda d’entrades online de la Bassa i piscines municipals a través de la pàgina web www.sabadellpiscines.cat (a partir d’ara “Lloc”).
1. Producte
L’Ajuntament de Sabadell comercialitza a través d’aquest “Lloc” les entrades per accedir a les piscines municipals de Sabadell.
2. Preus
Els preus que apareixen en el “Lloc” són preus públics finals de l’entrada.
3. Despeses d’enviament
No hi ha despeses d’enviament. L’entrada es lliura directament al correu electrònic del comprador.
4. Forma de pagament
Els pagaments es realitzen a través de TPV VIRTUAL, tal com s’informa en el procediment de compra. A l’hora de realitzar el pagament el client serà redirigit a la pàgina web de la plataforma de pagament segura i externa operada pel BANC DE SABADELL. Per tant l’Ajuntament de Sabadell, no tindrà mai accés a les seves dades bancàries.
5. Lliurament
El termini de lliurament és immediat. L’entrada es lliura directament al correu electrònic del comprador. En cas què, en finalitzar el procés de compra no rebi un correu de notificació, contactar al correu electrònic bassaipiscines@ajsabadell.cat o al telèfon 93 725 99 79.
6. Devolució
Únicament es tornarà l’import de l’entrada adquirida a través de la web www.sabadellpiscines.cat en cas d’impossibilitat d’utilització de la instal·lació per causes atribuïbles a la mateixa instal·lació.
Per a qualsevol consulta pot posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Sabadell a través del correu electrònic bassaipiscines@ajsabadell.cat

DADES FISCALS
Ajuntament de Sabadell
NIF: P-0818600-I
Pl. Sant Roc,1
08201 Sabadell

TERMES GENERALS D’ÚS DE LES ENTRADES

a. Validesa de les entrades de les Piscines municipals i la Bassa per la campanya d’estiu 2021. NO es podran fer canvis de dies ni de torns.
b. L’entrada s’ha de conservar durant tot el període d’estança a la piscina.
c. A les entrades de discapacitats, jubilats i pensionistes, el dia d’ús de les piscines s’haurà d’acreditar aquesta condició a finestreta, mitjançant la corresponent documentació.
d. Els menors de 18 anys, el dia d’ús de les piscines hauran d’acreditar aquesta condició amb el carnet d’identitat.
e. En cas de ser menor de 14 anys és imprescindible entrar a les instal·lacions acompanyat d’un major d’edat responsable del menor.
f. En el cas dels infants menors de 4 anys, l’entrada és gratuïta.
g. En el cas de ser un grup (mínim 20 entrades), a més de la compra per internet, cal reservar amb antelació mínima de 15 dies al correu electrònic bassaipiscines@ajsabadell.cat . Cada 10 nens, els grups tenen dret a l’entrada d’un monitor gratis. Totes les persones del grup hauran d’entrar a la vegada. En cas què el nombre de persones presents sigui inferior al número reservat, no es retornarà l’import de la diferència.
h. TOTES LES ENTRADES HAURAN DE VALIDAR-SE A FINESTRETA